top of page

Behangen en decoratieve technieken

Ook behangen met vliesbehang

Behangen is een vak apart. Het zijn werken die met veel zorg moeten worden uitgevoerd en zo uw woning een extra toets bieden. Bij El’lies paint in Geraardsbergen treft u een ervaren behanger en schilder die u graag bijstaat bij al uw behangwerken.

Alle soorten behang

Ik plaats alle soorten behang, van klassiek tot modern. Daarbij is ook de combinatie van behang op een accentmuur en verftechnieken mogelijk. Ik sta ook in voor de plaatsing van vinyl- en vliesbehang. Bij El’lies paint bent u zeker van een hoogkwalitatieve uitvoering waarbij ik alleen werk met kwaliteitsmaterialen.

Verder ben ik ook ervaren in de toepassingen van vele decoratieve verftechnieken die uw muren een andere dimensie bieden door te werken met meer reliëf. Daarvoor put ik uit het grote aanbod aan toepassingen. Een greep uit de mogelijkheden: Aqua Sensa, Limestone, Tusk, Ice, Arcade, Puntofino en Beau. Om die technieken perfect uit te voeren, is het uiterst belangrijk om ze volledig onder de knie te hebben en gebruik te maken van de juiste technieken en materialen. Met meer dan 7 jaar ervaring weet ik perfect hoe ik deze decoratieve technieken moet inzetten om uw interieur om te toveren in een oord van gezelligheid en elegantie.

Uw partner voor behangwerken

El’lies paint in Geraardsbergen is uw ervaren partner in behangwerken. Ik combineer daarbij een professionele techniek met het gebruik van hoogwaardige materialen. Het resultaat: een volledige make-over van uw binneninrichting waarop u jaren later nog met veel plezier terugkijkt. Uw woning laten behangen of kiezen voor een accentmuur geeft uw interieur een hoogsteigen warme toets die u naar hartenlust kunt afstemmen op de verdere inrichting van uw leefruimtes.

Kies voor behangen

U kunt ook kiezen voor een combinatie van behang met schilderwerk. Zo plaats ik vaak vliesbehang dat ik daarna overschilder in de kleur die u wenst. Dit is een goede oplossing bij renovatieprojecten waarbij de muren van uw woning op diverse plaatsen oneffenheden vertonen. Het vliesbehang gaat die oneffenheden neutraliseren, zodat u een mooi eindresultaat krijgt.

Zit u met vragen over behangwerken of wilt u graag een professioneel advies?

Neem dan zeker contact met me op. Ik beantwoord al uw vragen met de grootste zorg en sta graag ter beschikking voor een vrijblijvende offerte. Bent u op zoek naar een ervaren specialist om uw woning te behangen? Neem dan snel contact met me op!

bottom of page