top of page

Vele mogelijkheden voor buitenschilderwerken

Van dakgoten tot deuren

Een goede schilder vinden die uw buitenschilderwerken professioneel aanpakt, is niet altijd makkelijk. Daarom specialiseer ik mij in de perfecte uitvoering van alle schilderwerk voor buiten. Mijn passie voor het vak straalt af in het resultaat van mijn werk. Zo ben ik pas tevreden wanneer ook u dat bent.

Breed aanbod

U kunt bij mij terecht voor zowat alle buitenschilderwerken die er zijn. Dakgoten een nieuw likje verf geven, of uw ramen en deuren van een nieuwe laag verf voorzien: het is perfect mogelijk. Maar ik pak natuurlijk ook met veel plezier uw gevels aan. Kalei of baksteen: ik heb de nodige vakkennis om uw woning in een nieuw fris kleedje te steken. Daarbij maak ik alleen gebruik van kwaliteitsverven, zodat een feilloos resultaat altijd gegarandeerd is.

Tuinhuizen en poorten

Ook in uw buitenomgeving is er heel wat schilderwerk dat op geregelde tijdstippen een nieuwe laag verf nodig heeft om in goede staat te blijven. Uw mooie tuinhuis kan op tijd en stond een goede houtbeschermingslaag gebruiken en ook uw poorten moeten goed onderhouden worden zodat houtrot geen kans krijgt. Vraag zeker naar de mogelijkheden!

Al uw vragen welkom

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die ik heb om de buitenkant van uw woning te verfraaien? Neem dan zeker contact met me op en stel me al uw vragen. Ik bekijk graag samen met u welke buitenschilderwerken aangewezen zijn en adviseer u graag over de manier waarop we dat het beste aanpakken. Hebt u vragen over buitenschilderwerken? Neem dan snel contact met me op!

bottom of page